Blog Amazing things that
bring positive results

roman “Op het leven”

In 2021 is mijn vijfde boek en tweede in dat jaar verschenen. Het is een roman over het leven van een man, vol van ups en downs, maar vooral vol mooie verhalen over het leven en wat daar allemaal bij komt.

“Er is een vraag, de ultieme vraag, de vraag waar alles om draait. Waar het hele leven om draait. Ik heb het antwoord. Dat is even simpel als concreet. Maar er is een verhaal voor nodig om dit antwoord te snappen. Om te begrijpen waarom dit het goede antwoord is. Een verhaal van het leven. Een verhaal van mijn leven.

Een zoektocht naar liefde, geluk, seks, avontuur, spanning en kennis. Ervaringen met vrouwen. Een leven tussen vrouwen. Ontdekkingsreizen naar vreemde oorden. Dromen over bizarre zaken. Wat is werkelijkheid en wat fictie? Een tocht door het leven, een ontdekkingstocht om te leven en langzaam te ontdekken wat het leven inhoudt. Een periode uit het leven van een man. Een mooie tijd met enkele droevige momenten. Lastig en toch mooi. Genieten en treuren. Maar is ook dat niet leven? De yin en yang van ons leven? Fijn genieten en af en toe diepe treurnis. Of maakt dat ons leven net de moeite waard en toch ook weer lastig? Wellicht vind je hier antwoorden. Of weet je dat de vraag belangrijker is.”