Project Tags book

op het leven

Roman van Ruud Smeulders. Gepubliceerd in 2021.

Er is een vraag, de ultieme vraag, de vraag waar alles om draait. Waar het hele leven om draait. Ik heb het antwoord. Dat is even simpel als concreet. Maar er is een verhaal voor nodig om dit antwoord te snappen. Om te begrijpen waarom dit het goede antwoord is. Een verhaal van het leven. Een verhaal van mijn leven.

Een zoektocht naar liefde, geluk, seks, avontuur, spanning en kennis. Ervaringen met vrouwen. Een leven tussen vrouwen. Ontdekkingsreizen naar vreemde oorden. Dromen over bizarre zaken. Wat is werkelijkheid en wat fictie? Een tocht door het leven, een ontdekkingstocht om te leven en langzaam te ontdekken wat het leven inhoudt. Een periode uit het leven van een man. Een mooie tijd met enkele droevige momenten. Lastig en toch mooi. Genieten en treuren. Maar is ook dat niet leven? De yin en yang van ons leven? Fijn genieten en af en toe diepe treurnis. Of maakt dat ons leven net de moeite waard en toch ook weer lastig? Wellicht vind je hier antwoorden. Of weet je dat de vraag belangrijker is.

new book: Time traveling, becoming invisible

The new book Time Traveling, Becoming Invisible and other Boundaries from Physics (Tijdreizen, onzichtbaar worden en andere grenzen van de fysica) is published in June 2021. You can get it from the bookstore:

Time traveling

The eBook about Time Traveling (Tijdreizen) is published in October 2017. You can get it from the Apple iBook store.

 

Groot Innovatie Modellenboek 2nd edition

“Groot Innovatie Modellenboek”,  2nd edition, now with 47 models of innovation, Frank Kwakman, Ruud Smeulders, 2017

Groot Innovatie Modellenboek

“Groot Innovatie Modellenboek”,  40 models of innovation, Frank Kwakman, Ruud Smeulders, 2013

3652 x Tomorrow

“3652 x Tomorrow”, Looking back over 10 years of forecasting, Ruud Smeulders, 2012